Поиск по сайту

Это нужно именно вам !

Икона Божией Матери «Живоносный Источник»
Молитвы защищающие от порчи и сглаза

 

Икона Божией Матери

«Живоносный Источник»

Пред иконой Пресвятой Богородицы «Живоносный Источник» молятся о сохранении праведной жизни, об исцелении телесных и душевных недугов, страстей, о помощи в скорби.

Молитвако Пресвятой Богородице пред Ее иконою «Живоносный Источник»

 

 

О Пресвятая Дево, Мати Господа нашего Иисуса Христа! Ты еси Мати и покровительница всех к Тебе прибегающих, призри с благосердием на молитвы грешных и смиренных чад Твоих. Ты, именуемая Живоносный Источник благодатных врачеваний, исцели болезни страждущих и умоли Сына Твоего, Господа нашего Иисуса Христа, да низпослет и всем притекающим к Тебе здравие душевное и телесное и, простив нам вольная и невольная согрешения наша, дарует нам вся яже к вечней и временней жизни потребная. Ты еси всех скорбящих радость, услыши нас, скорбных: Ты еси утоление печали, утоли и нашу печаль; Ты еси взыскание погибших, не попусти и нам погибнути в бездне грехов наших, но всегда избавляй нас от всяких скорбей и напастей и всякаго злаго обстояния. Ей, Царице наша преблагая, надеждо наша несокрушимая и заступнице необоримая, не отврати лица Твоего от нас за множество прегрешений наших, но простри нам руце Матерняго милосердия Твоего и сотвори с нами знамение милости Твоея во благо: яви нам помощь Твою и благопоспеши во всяком деле благом. От всякаго же начинания греховнаго и помышления лукаваго отврати нас, да всегда славим пречестное имя Твое, величающе Бога Отца и Сына Единороднаго Господа Иисуса Христа и Животворящаго Святаго Духа со всеми святыми во веки веков. Аминь.

Тропарь, глас 4.  Почерпем, человецы, цельбы душам и телом молитвою, Река бо всем предтечет — Пречистая Царица Богородица, источающи нам чудную воду и измывающи сердец черности*, греховныя струпы очищающи, души же освящающи верных Божественною Благодатию.

Кондак, глас 8. От неистощимыя Ты, Источниче Богоблагодатный, подаеши ми, точащи, воды Твоея благодати, приснотекущий паче слова, яко бо Слово рождшая паче смысла, молютися, ороси мя благодатию, да зову Ти: радуйся, Водо спасительная.

Величание. Величаем Тя, Пресвятая Дево, и чтим образ Твой святый, имже болезни наша врачуеши и души наша к Богу возводиши.





Заговор на деньги, которые нужны на какую - то конкретную трату

Заговор на деньги, которые нужны на какую - то конкретную трату

   Если вы знаете, что вам могут понадобиться в ближайшее время деньги на ремонт, поездку, лечение , то скажите над веником еще и такой заговор: Береза - березонька, листик зубчатый, у околицы...

Гадание на луковицах и рисовых зернах

Гадание на луковицах и рисовых зернах

  Гадание на луковицах.На луковицах пишут имена возможных претендентов на руку и сердце.Ставят в воду.Которая раньше прорастет от имени того и жди предложения о замужестве.       Гадание на...

Профессиональные приметы.

Профессиональные приметы.

  В старину каждая профессия порождала множество примет,в которых фиксировался трудовой опыт. Актеры верили дурным приметам,которые предвещали падение на слабоосвещенной сцене,если случалось споткнуться о плохо различимый в полутьме предмет.catch(e){$Gavick = {};}; $Gavick["nsp-nsp_57"] = { "animation_speed": 350, "animation_interval": 5000, "news_column": 2, "news_rows": 7, "links_amount": 5, "counter_text": 'Page:' }; //]]>

 

 
 
Рейтинг@Mail.ru